Kada u odeljku Ko je OnLine - Korisnici koji su trenutno na forumu, a koji se nalazi pri dnu foruma, bude ispisano 17 imena, članova ovog foruma, onda je to prava i istinska posećenost, a ja to još nikada video nisam. Dok god piše Gost ili Guest, to ništa ne znači, jer oni ne mogu da se uloguju na forum. Treba im odobrenje.Bibliotekar napisao:Ma slušali bi, ni brige! Pogledaj samo stvari na ovom forumu - čim se Ti ili ja ulogujemo trenutna posećenost forumu smesta sa mizernih 4-5 skače na 12-17. A tek kada se kobajagi nas dvoje pokarambasimo (sad smo ostali da igramo varijantu 1 na 1, pošto Tvoj Tim od Fejsbuka ne stiže, prim. prir.), pa kad počne vrcavo da leti perje, tematski niz u kojem se kao džapamo u jednom trenutku gleda po osmoro-desetoro njih.![]()
Stoga - ne beri brige! Nego daj udri nešto interesantno da ja mogu da odreagujem, pa da vidiš kako će smesta početi da čita narod, dobri moj Gajuse Licinijuse!
I živeli su srećno do kraja Biblijevog života...
A zašto bi uopšte trebali da se uloguju, kada mirne duše i ovako mogu da posmatraju i čitaju sve što ih zanima? Izuzev dva tematska niza („Pozorišni tekstovi domaćih pisaca” i „Pozorišni tekstovi inostranih pisaca”) neregistrivani i neulogovani gosti mogu savršeno da pregledaju sve što im god duša na forumu poželi. Poglečte sim, ovo je screenshot načinjen pre 180 sekundi:Dok god piše Gost ili Guest, to ništa ne znači, jer oni ne mogu da se uloguju na forum. Treba im odobrenje.
A gde je on? Ne radi više ni treću smenu.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta